Deze boeken zijn inmiddels (2022) niet meer leverbaar via het CB (dat bijvoorbeeld levert aan boekhandels en bol.com), maar je kunt ze nog wel rechtstreeks bestellen. Schaf je Vind ik leuk! aan (10 euro inclusief verzendkosten), dan krijg je het bonusverhaal Vind ik niet meer leuk! er gratis bij. Stuur hiervoor een berichtje via het contactformulier.

bookcover vind ik leuk!Vind ik leuk! – Lena Miller

Kiki weet niet wat haar overkomt wanneer alles wat ze op haar online profiel plaatst, uit blijkt te komen. Nadat ze per ongeluk al aardig wat schade heeft aangericht, waaronder het letterlijk dood laten vallen van haar docente Engels, beseft ze dat de mogelijkheden om haar leven er leuker op te maken eindeloos zijn. Dat mag ook wel, want sinds haar moeder de benen heeft genomen en Kiki is achtergebleven met haar wereldvreemde vader, ziet haar wereld er niet al te rooskleurig meer uit. Kiki plaatst de ene wensupdate na de andere, maar alles wat ze laat gebeuren pakt heel anders uit dan ze had gehoopt. Kan ze de narigheid die ze heeft veroorzaakt nog herstellen? En kan ze accepteren dat het echte leven niet zo perfect is als zij graag zou willen?

Vind ik leuk! is een vrolijke jeugdroman over het verschil tussen de online en offline wereld en de verkwikkende onvolmaaktheid van het leven.

Lena Miller is een veelzijdig auteur die houdt van verre reizen en van verhalen die verwonderen. Ze volgde de Schrijversvakschool in Amsterdam.

Titel: Vind ik leuk!
Auteur: Lena Miller
Redacteuren: Nicole Teunissen en Miriam Jans
Omslagontwerp en –illustratie: Joyce Stenneke, Enjoyanimation
Verschijningsdatum: 01-11-2016
Geschikt voor: lezers vanaf ongeveer 11 jaar
Aantal pagina’s: 204
Verkoopprijs: €15,90
NUR-codes 283 en 284
ISBN 978-94-92492-00-5

 

cover-vind-ik-niet-meer-leukVind ik niet meer leuk! – Lena Miller

Het leven van de veertienjarige Kiki staat volledig op zijn kop sinds ze erachter is gekomen dat alles wat ze op haar online profiel plaatst, uitkomt. Om even uit te waaien stapt ze in de auto van haar vader voor een ritje naar Zandvoort – een rijbewijs is immers zo geregeld. De volwassenen die ze tegenkomt vinden zo’n jong meisje op de weg echter maar eigenaardig en bomen haar flink dwars. Dan gaat een zonderlinge strandjutter er ook nog vandoor met haar telefoon, die ze nodig heeft om wensupdates te plaatsen. Kiki vindt het inmiddels allemaal niet zo leuk meer. Hoe krijgt ze haar telefoon terug en hoe komt ze weer thuis?

Vind ik niet meer leuk! is een bonusverhaal bij het boek Vind ik leuk!, voor lezers die benieuwd zijn naar wat Kiki nog meer meemaakt met haar profiel. Het is op zichzelf te lezen. Schaf je Vind ik leuk! via onze webshop aan? Dan krijg je dit boekje er gratis bij. Je kunt het ook los bestellen.

Titel: Vind ik niet meer leuk!
Auteur: Lena Miller
Omslagontwerp en –illustratie: Joyce Stenneke, Enjoyanimation
Verschijningsdatum: 01-11-2016
Doelgroep: lezers van ongeveer 11-15 jaar
Aantal pagina’s: 48, A6-formaat
Verkoopprijs: €2,50
NUR-code 283 en 284
ISBN 978-94-92492-01-2