dekstop

In november 2016 presenteerde Qwerty haar uitgeefdebuut: de vrolijke jeugdroman Vind ik leuk! van Lena Miller. In dit boek komt de veertienjarige Kiki erachter dat alles wat zij op haar online profiel plaatst uitkomt, met alle gevolgen van dien. Vind ik leuk! is een eigentijds, origineel verhaal over het verschil tussen de online en de offline wereld en over de onvolmaaktheid van het leven. U kunt het uiteraard nog steeds bestellen.

Vind ik leuk! ontving positieve recensies en sleepte een shortlistnotatie in de wacht voor de Harland Award romanprijs voor verbeelingsliteratuur, omslagfotodie op 8 april 2017 werd uitgereikt op de Dag van het Fantastische Boek. Het werd tevens genoemd als leestip door Mediawijzer.net in de Week van de Mediawijsheid

Prijsuitreiking Harland Awards 2016. Lena Miller uiterst rechts

Aan de roman was een bonusverhaal gekoppeld getiteld Vind ik niet meer leuk!.